Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se, prema navodima domaćih medija, razvode. Ovo je navodno, ekskluzivno saznao Alo!, a zahtev za razvod braka je podneo košarkaš.

Njih dvoje su u braku od 2017. godine, a od upoznavanja do oltara su stigli munjevito brzo - posle samo 18 izlazaka. 

Kako je sama Jelisaveta govorila, njihov 19. susret je bio na samom venčanju, a ona je tada upoznala i Teovu rodbinu. Dobili su dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana.

jelisaveta orasanin u rusiji min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Vodili su tešku borbu za potomstvo, pa je četiri puta postupak bio neuspešan, a iz petog puta je Jelisaveta ostala u drugom stanju. Tada je Jelisaveta nosila dvojke, ali je doživela saobraćajnu nesreću i jedan blizanac je izgubljen. 

Rodila je Petru, a posle malo više od godinu dana, došao je sinčić Bogdan koji je začet prirodnim putem. Jelisaveta se trudila da radi i dok je pokušavala da ostane u drugom stanju, a poslu se vratila i kad su deca malo očvrsla. Teov povratak u Beograd je značio i da Jelisaveta može da prihvati više obaveza.

jelisaveta orasanin 3.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Međutim, čini se da je tako dinamičan stil života ipak prouzrokovao razmirice među supružnicima. Kako se u medijima navodi, Miloš nije bio zadovoljan ženinim izlascima i troškovima. Pročitajte i ko Jelisaveti pomaže u kući i oko dece, a više njenih slika vas čeka u galeriji.

Instagram/jagodenamagli Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

BONUS VIDEO:

Jelisaveta Orašanin  tiktok/jagodenamagli

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.