Premijera predstave "Laž" i nove poslovne obaveze dovele su Jelisavetu Orašanin u Beograd, dok je njen suprug Miloš Teodosić u Bolonji gde i dalje profesionalno igra košarku.

Uspeh pozorištu i boravak u gradu koji toliko voli bili su i povodi da se Jelisavetin Instagram profil ispuni novim fotografijama. Na njima glumica blista, u fantastičnoj formi i veoma doterana pa dobija mnoštvo komplimenata. Oko dece ima pomoć dadilje, tako da može da se posveti poslu.

Upadljiva šminka, mini suknje i kratki topovi čine popularnu Teovu suprugu izuzetno atraktivnom. Međutim, ludi provodi u kojima se slikala naveli su neke fanove i da joj prigovore.

Image 16-min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

"Imaš decu kod kuće, a ne smiruješ se", napisali su joj, prigovarajući joj kako "daje loš primer omladini". Drugi joj ostavljaju poruke na italijanskom i pitaju kad se vraća u Bolonju. "Potrebna si nam ovde, da nam izlečiš Čarobnjaka", poručuju aludirajući na Teodosića. 

Jelisaveta ne reaguje na ove komentare, već nastavlja dinamičan život na relaciji Bolonja-Dorćol. "Navikla sam na putovanja i uživam u avanturama", ispričala je nedavno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet". Brak sa Milošem joj je upravo to omogućio, a više njenih slika iz provoda, sa snimanja i u društvu sa sestrom pogledajte u galeriji.

Instagram / jagodenamagli U provodu, na snimanju i u društvu sa sestrom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna