Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOSILA SAM DVOJKE, OSTALA JE SAMO ĆERKA: Naša glumica izgubila bebu u saobraćajnoj nesreći

Jelisaveta Orašanin je prošla veliku bitku za potomstvo - ćerku je dobila zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, ali je njenog blizanca izgubila.

 jelisaveta orasanin.jpg Izvor: ATA / Antonio Ahel

Jelisaveta Orašaninuživa u srećnom braku i materinstvu, ali je radost sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom stigla posle teške bitke za potomstvo.

Glumica i njen suprug Miloš Teodosić su četiri puta ulazili u postupak vantelesne oplodnje koji se završavao neuspehom, a upravo to je ono čega se Jelisaveta najviše plašila.

"Zbog tog straha sam vantelesnu radila usputno", ispričala je u emisiji "Živeti kao sav normalan svet". Jelisaveti su snimanja i rad pomagali da "preživi" ove procese koji su veoma opterećujući za ženu kako fizički tako i psihički. Odlučila se i za peti postupak.

 Haljina Jelisavete Orašanin Izvor: Instagram/jagodenamagli

"Nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću", kaže Jelisaveta. "Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra."

Gubitak jednog blizanca je teška posledica s kojom se može suočiti žena u vantelesnoj oplodnji. Postupak često zahteva komplikovanu odluku - da li za transfer odabrati samo jednu ili više jajnih ćelija. Medicinski gledano, efikasnije je odabrati dve.

 jelisaveta orasanin 2.jpg Izvor: Instagram / jagodenamagli

Druga trudnoća je kod Jelisavete došla prirodnim putem, posle malo više od godinu dana. Sa sinom Bogdanom, kako kaže, nije ni znala da je trudna i to puna tri meseca.

"Na kraju je kod mene sve ispalo kako treba", zadovoljno kaže glumica.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije