Jelisaveta Orašanin privlači pažnju kako svojim ulogama u pozorištu i TV serijama, tako i objavama na Instagramu. Njen život mnogima deluje kao film, jer glumica uspešno uspeva da uskladi porodične i poslovne obaveze.

Kako sama kaže, porodica i život u Bolonji su joj primarni. Da bi mogla da vodi računa o kući i dvoje dece, u pomoć joj priskače dadilja koja je angažovana u Italiji 24 sata dnevno, za šta je plaćena 2.000 evra. Ipak, Jelisaveta kaže da sama kuva i da se to za nju podrazumeva.

"Spremam sve, kuvam svakog dana", kaže glumica uz smeh na račun onih koji joj laskaju kako po figuri baš i ne izgleda kao da je mnogo sklona kuhinji. "Imam decu, kako da ne kuvam?"

petra teodosic jelisaveta orasanin 2-min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Ipak, smatra da je jedna od njenih najjačih strana organizacija poslova. "Unapred sve isplaniram i čak i ostavim mesta za nešto neisplanirano", objasnila je za Blic. "I kad su snimanja, volim da se o svemu precizno dogovorimo zbog organizacije svih, tako da meni, iskreno, to ne predstavlja problem."

Naročito joj odgovara što je Bolonja miran, porodični grad, što joj u ovom periodu života apsolutno odgovara. "Deca su mala, blizu je park... Sve nam je blizu. Koncentrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana, tako da, kad se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva."

Jelisaveta Orašanin o životu u Bolonji
ATA / Antonio Ahel 

Kako često dolazi u Beograd, ali i u Valjevo odakle je njen muž Miloš Teodosić, i ovde joj je potrebna pomoć oko dece. Kako navodi Kurir, tada ovde priskače u pomoć druga dadilja, "Već šest godina ne živim u Srbiji, ali sam se navikla. Meni je lepo", kaže glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna