Natali Portman se pojavila na dodeli Zlatnog globusa bez muža Bendžamina Milpjea, a za njihov brak više kao da nema spasa.

Svi su primetili da slavna glumica više ne nosi burmu, a u intevjuu je potpuno izbegla da spomene muža. "Živim sa decom u Parizu", kazala je u jednom intervjuu.

Natali je bila odana supruga više od deset godina. Muža je upoznala na snimanju filma "Crni labud" koji joj je doneo toliko toga - ljubav njenog života, ali i Oskara za fantastičnu ulogu. Kad je primala nagradu, bila je već trudna.

natali portman oskar crni labud 0090930143.jpg
Profimedia 

Nekada baletski igrač, Bendžamin je bio koreograf u ovom izvanrednom ostvarenju, a Natali je bila toliko posvećena da je čak i pre filma vežbala balet više od šest meseci. Kako je snimanje odmicalo, tako se između koreografa i glumice "balerine" razvijala sve jača privlačnost. Konačno više nisu mogli da se bore protiv ljubavi.

Bendžamin je napustio balerinu s kojom je dotad živeo, a Natali uskoro zatrudnela. Nekoliko meseci posle rođenja prvog deteta, glumica i koreograf su se venčali na tajnoj ceremoniji. 

natali portman muz bendzamin milpje 0721808751-min.jpg
Profimedia 

Natali se uporno trudila da sakrije privatni život od javnosti. O uspehu braka svedočila je činjenica da je par uspeo da odvoji svoje poslove, ali da se pritom ne razdvaja - preselili su se u Pariz kad je Bendžamin dobio ponudu da radi u Operi, a onda vratili u Ameriku kad je ugovor okončan. I on je pratio Natali u Australiju dok je tamo snimala film o Toru.  

Na promociji filma "Planetarijum" 2016. godine, Natali je otkrila da je ponovo trudna. Činilo se da je, u moru razvoda i raskida u svetu šoubiznisa, njihov brak prava sigurna luka. Na desetu godišnjicu, Natali je napisala na Instagramu: "Deset godina i postaje sve bolje."

natali portman muz bendzamin milpje 0477933268-min.jpg
Profimedia 

Nažalost, uskoro ju je život demantovao. Otkrila je da je muž vara sa 20 godina mlađom devojkom.Kamil Etjen ima 25 godina i bavi se ekološkim aktivizmom, na Instagramu je prati skoro 400.000 ljudi. 

Visoka, plavokosa devojka zelenih očiju često je u žiži interesovanja javnosti, ali je njena slava skupo koštala Bendžamina. Jedan francuski magazin je objavio, u junu prošle godine, kako je muž slavne Natali Portman prevario suprugu baš sa Kamil. Prema jednom izveštaju, proveli su deset sati u njenoj kancelariji, a onda su viđeni kako izlaze odvojeno u razmaku od nekoliko minuta. Slike su rekle sve.

Uprkos velikom šoku, Natali je izgleda odlučila da sačeka neko vreme i pokuša da "popravi" brak. Bilo je više napisa o tome kako Bendžamin silno žali zbog avanture i želi da mu žena oprosti. Međutim, čini se da su sve šanse za pomirenje ipak izgubljene.

natali portman muz bendzamin milpje 0497450945-min.jpg
Profimedia 

"Među njima već dugo više nema ljubavnih varnica, ali poniženje je ono što Natali neće da proguta", navode američki mediji. Pročitajte i kada je moguće pomirenje posle prevare.

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.