"Nisam ponosna što to kažem, bio je to Gordon Remzi, tada i sada oženjen Tenom, majkom njihovo (tada) četvoro dece." Ovom rečenicom je Sara Sajmonds definitivno raskrinkala slavnog kuvara, kojem je bila ljubavnica, a mnogi se pitaju zašto je to uradila baš sada.

"Upoznali smo se u zimu 2001. godine. Imala sam 31 godinu i radila sam u kompaniji za organizaciju događaja u Londonu. Kad je zatražio moj telefon te večeri, dala sam mu ga. Nisam imala dečka i pomislila sam - zašto da ne", seća se Sara.

Samo nekoliko susreta je bilo dovoljno da izgubi glavu za njim. "Toliko mi je bilo lepo da sam zaboravljala sve negativno. Kovala sam ga u zvezde, sve bih uradila za njega. Stvarno mi se sviđao i verovala sam da su osećanja bila obostrana", piše ljubavnica slavnog kuvara za Dejli Mejl.

gordon remzi 0748837300-min.jpg
Profimedia 

Viđala se s njim, ali je toliko patila što je bila "druga žena" da je osnovala čak i organizaciju "Anonimne ljubavnice". "Vodila sam je punih deset godina. A najviše posla smo imali baš za Božić, kad su ljubavnice silno želele da njihovi muškarci budu s njima. Davala sam im savet koji ni sama nisam mogla da primenim - da izađu iz te veze, jer zaslužuju bolje", seća se.

"Svakog Božića je moj telefon bio potpuno nem 48 sati, kao da nisam živa. Nisam Gordonu kupovala poklone, znala sam da ne može da ih odnese kući. A onda, kad telefon ponovo zazvoni, bila bih ona stara ja - raspoložena i vesela."

ljubavnici.jpg
Shutterstock  Ilustracija

Iz godine u godinu se situacija ponavljala. U 37. godini je Sara shvatila da ne želi više tako da živi. Bio je to poslednji Božić u samoći. Već naredne godine je njihova afera otkrivena, ali je Remzi sve negirao. Podsetimo, nedavno je poznati kuvar dobio i šesto dete sa ženom Tenom, u 58. godini.

"Danas imam 53 godine i srećna sam, mada sam sama. Uživam u porodičnoj kući, sa starim roditeljima i tri psa. Provodim Božić s njima i mnogo mi je draže ono što imam nego ono što nemam", kaže Sara. "Nikada više nisam bila u vezi sa oženjenim muškarcem i verujte mi, ništa dobro ne može iz toga da nastane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna/J.G.

BONUS VIDEO:

Jami otvoreno o muškarcima: Sve sam ih udomila, a bila sam i ljubavnica! Kurir televizija