Snimanje trećeg dela filma "Dedpul" u punom je jeku, a glumačka ekipa ovih dana provodi vreme snimajući ključne scene na jugu Engleske.

Tom prilikom paparaci su zabeleželi zanimljive trenutke sa seta. Između ostalog, primećen je Hju Džekmen (55), koji u filmu Dedpul igra Vulverina, stogodišnjeg mutanta.

rajan rejnolds i hju dzekmen.jpg
Profimedia 

Džekmen je u pauzama ćaskao sa osobom grozomornog lica, umotanog u jaknu sa visokim okovratnikom i sa vunenom kapom na glavi, tako da se na groznoj faci nije videlo ništa osim namrgođenog lica i tena.

rajan rejnolds (4).jpg
Profimedia 

Ko nije gledao film "Dedpul" iz 2016. godine i istoimeni nastavak iz 2018, verovatno će teško poverovati da se iza grozne face "krije" čuveni holivudski zavodnik Rajan Rejnolds!

rajan rejnolds.jpg
Profimedia 

Suprug glumice Blejk Lajvli u filmu igra glavnog lika Dedpula, antiheroja iz istoimenog stripa.

Rajanov lik Dedpula podrazumeva nošenje karakterističnog crvenog koistima i ružne maske koja verno dočarava ćelavog antiheroja odvratnih osobina i još odvratnijeg lica.

rajan rejnolds (3).jpg
Profimedia 

Ova maska je još jedan dokaz kolika je moć talentovanih maskera, ali i Rajanove spremnosti da u potpunosti dočara lik koji trenutno igra.

Pogledajte i transformaciju žene koja je prestala da farba svoju sedu kosu.

BONUS VIDEO

VIRALNI TRIK OD 150 DINARA ZA DUŽE TREPAVICE: U par poteza do zavodljivog pogleda TikTok/boxycharm

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.