Glumica Džejn Sejmur (72) kaže da sa svojim partnerom Džonom Zambetijem (73) uživa u intimnim odnosima više nego ikad. Nekadašnja "Bond devojka" i danas je vrlo zgodna i vitka, a posle četiri braka konačno oseća potpunu slobodu.

"Ja sada dobro poznajem svoje telo i sebe samu, a i Džon je imao dosta iskustva u životu", piše Džejn u poslednjem izdanju magazina "Kosmpoliten".

"Strast se ne završava u 60. godini, naprotiv. Svima prija da krv prostruji kroz `određene delove tela`.

U mlađim generacijama je, danas, pretpostavljam, situacija drugačija. Prvo ulete u krevet, a onda se tek eventualno upoznaju.

dzejn sejmur 0827730903-min.jpg
Profimedia 

U poznijim godinama, odnosi se zasnivaju na emocionalnoj bliskosti, na tome da deliš uspone i padove u životu s nekim posebnim.  Delimo osećanja, radosti, tuge, uzajamnu strast i želju. I još imam `bonus` da ne mogu da ostanem u drugom stanju.

Na neki čudan način, osećam se kao da imam 16 godina, a pritom imam puno iskustva. U mojim godinama su intimni odnosi bolji nego ikada ranije."

dzejn sejmur 0829360833-min.jpg
Profimedia 

Džejn kaže da je u prethodnim vezama morala da "nestane" kako bi veza opstala. Tako joj je bilo i u braku, a kad se poslednja ljubav završila, odlučila je da uživa u samoći.

"Otišla sam u Grčku, iznajmila malu jahtu. Bila sam i na Islandu i pela se na glečere. Bila sam srećna s porodicom i prijateljima kad smo se Džon i ja upoznali. Neko vreme smo se samo družili, a onda sam shvatila da mi je stigao pravi poklon u životu", otkriva Džejn. Pročitajte i koja je poza u krevetu bila glavna na Guglu u 2023. godini.

BONUS VIDEO:

BACILA SAM LJUBAVNICU SVOG MUŽA U REKU! Zorica Marković šokirala: Vikala je HELP, a ja se mislim ŠTA BRE HELP! Onda sam shvatila.. kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.