Vest da je Kejt Midlton operisana uzdrmala je juče javnost širom sveta, a dodatno je iznenađenje izazvalo saopštenje da će i kralj Čarls biti primljen u bolnicu.

Između dva saopštenja Kraljevske palate prošlo je samo sat i po, a dok su za kralja odmah rekli da pati od uvećane prostate, Kejtina dijagnoza se krije.

Princeza je smeštena u Londonsku bolnicu gde će ostati deset do 14 dana, a nakon toga se očekuje da će izostati sa svih sastanaka bar dva do tri meseca. Za to vreme će biti na kućnom oporavku.

kejt midlton 0838057457-min.jpg
Profimedia 

U zvaničnoj izjavi se navodi da je bila u pitanju"abdominalna operacija", da je obavljena s uspehom i da daljih obaveštenja neće biti osim ako se ne pojave neke značajne nove informacije.

Javnost nagađa da mora biti reč o operaciji sa ozbiljnim rezovima i šivenjem, s obzirom na planiranu dužinu oporavka. U skladu s tim, isključeni su laparoskopski zahvati kao što je uklanjanje žučne kese, na primer.

Prema dosadašnjim saznanjima, KejtMidlton je bila u bolnici samo tokom trudnoća, kad je patila do teških mučnina što je stanje poznato pod nazivom Hyperemesis Gravidarum. Ono pogađa 3,5 od 1000 žena, a tegobe su obilno povraćanje, dehidrataciju pa čak i povraćanje krvi. Uprkos tome, iznela je tri trudnoće, a posle svakog porođaja se istog dana pojavila u javnosti.

kejt midlton 0222330923-min.jpg
Profimedia 

Međutim, sad ne želi da kaže bilo šta o zdravstvenom problemu koji ima i veliki deo javnosti to u potpunosti podržava. Isto važi i za veliki ožiljak koji je slučajno bio vidljiv na jednoj zvaničnoj večeri pre više od deset godina.

kejt midlton 0105758956-min.jpg
Profimedia 

On se nalazi na kosmatom delu glave na levoj strani, a proteže se duž slepoočice i dela obraza. Obično je pokriven kosom, ali su ga svi uočili na slikama iz 2011. godine. Tada je saopšteno kako je Kejt imala ozbiljnu operaciju u mladim danima, ali nikakve dalje informacije javnost nije dobila. 

Sada se spekuliše da li bi i to moglo imati neke veze, dok većina veruje da su brojne obaveze i stresovi koje je doživela zbog princa Harija i Megan Markl mogli i da ugroze zdravlje buduće kraljice Velike Britanije. Pročitajte i kako joj je princ Vilijam zagorčao život pred sam 42. rođendan.  U galeriji su najlepše slike elegantne Kejt.

Profimedia Buduća kraljica Velike Britanije važi za ikonu modnog stila.

BONUS VIDEO:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.