Šakira konačno može da odahne, jer je policija uhapsila Danijela Džona Voltijea koji je danima proganjao pevačicu.

Lepa KolUmbijka se preselila u Majami u aprilu prošle godine, nakon razvoda od Žerara Pikea s kojim je bila u braku 11 godina.

Dok je u Španiji preživela poniženje kad je muž prevario s daleko mlađom devojkom, a zatim i bila prinuđena da trpi opsadu paparaca, želela je da na Floridi konačno pronađe mir sa svoja dva sina.

sakira 0809020585-min.jpg
Profimedia 

Međutim, doživela je ono što što se dešava mnogim slavnim ličnostima, a što je nedavno preživela i Tejlor Svift - na nju se okomilo nekoliko muškaraca koji su je uznemiravali i patološki proganjali. Kod Tejlor je jedan čak uspeo i da uđe u zgradu, a kad su ga uhapsili ponavljao je kako je voli i želi da je oženi.

Šakirini "manijaci" su se dosad držali na odstojanju. Jedan od njih je ispisao grafite preko puta kuće, tražeći joj da se uda za njega, a onda izvređao okupljene novinare. Drugi "obožavalac" joj je dolazio pred kuću i ostavljao pisma u poštansko sanduče.

sakira 0805977138-min.jpg
Profimedia 

Danijel Džon Voltijer je počeo sa skandaloznim porukama preko društvenih mreža, a onda nastavio sa "udvaranjem" tako što je Šakiri slao čokolade i boce vina tokom decembra prošle godine i početkom ove.

Na kraju je pre dva dana došao taksijem do njene kuće, a kad se pojavio na Šakirinim vratima, napetost je dostigla vrhunac. Tu ga je i uhapsila policija, kojoj je pokušavao da objasni kako su Šakira i on u vezi.

sakira 0823235725-min.jpg
Profimedia 

Voltijer je zadržan u pritvoru, a sudija je prvobitno odredio kauciju od 50.000 dolara. Pošto je on uporno ponavljao kako mu je Šakira zapravo supruga i da njih dvoje stalno razgovaraju, sudija je kauciju duplirao.

Progonitelju je izrečena i zabrana prilaska Šakiri i uspostavljanja bilo kakvog kontakta s njom, uključujući i one preko društvenih mreža. Pročitajte i kako se nastavila veza između njenog bivšeg muža i nove devojke.

BONUS VIDEO:

ŠTA IMA? ŠAKIRA ĆE MORATI DA PLATI 14,5 MILIONA EURA ILI JE ČEKA ZATVOR OD 8 GODINA MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.