Svaka žena traži neki unikatan, zanimljiv parfem po kojem će je pamtiti, a Severina je pronašla upravo takav i ne menja ga već godinama.

"Nepobitna je istina da su parfemi moja slabost, moja strast i da ih imam jako puno. Mogu se i pohvaliti da sam jednom u Zagreb donela parfem koji je postao najpopularniji", ispričala je u intervjuu za Journal.

"Tu mislim na Molekul koji sam počela da koristim, mislim 2008. godine, kada je mogao da se kupi samo u Londonu. Došla sam u poznatu zagrebačku parfimeriju i pitali su me šta nosim. Kad sam im rekla, naručili su je u velikim količinama, čak su i izlog iscrtali u poznatim krugovima s bočice parfema. Nakon toga je to postala pošast."

Severina voli parfeme omiljeni je Molekul
Instagram / Severina 

Parfem "Molekul" je kreirao nemački parfimer Geca Šon. Jedinstven je po tome što se ističe samo jedan sastojak - sintetička aroma Iso E Super. To je miris koji se inače često koristi kao osnovna nota za parfeme, ima blago drvenasti miris i opisuju ga kao "miris kože" budući da se prilagođava mirisu same osobe koja ga nosi.

Ovaj parfem se smatra uniseks mirisom i kažu da je pravi "minimalistički eksperiment", a vole ga i mnoge slavne ličnosti u svetu - pevačica Bjork, glumac Džared Leto, glumica Helen Bonam Karter.

Popularna Seve kaže da joj to nije jedini parfem i da svoju kolekciju pažljivo dopunjava. "Sada obožavam parfeme Clive Christian Private Collection, Essential Parfums Fig Infusion, a za leto Santal 33 i Replica, Beach Walk. Mirise biram pomno", rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Severina instagram/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna / J. G.