Bivši partner pevačice Šakireušao je, čini se, do guše u probleme. Žerar Pike se suočio sa potpunim nepoverenjem roditelja svoje nove devojke, Klare Čie Marti.

Lui i Marga Marti su veoma nezadovoljni što se njihova ćerka zabavlja sa toliko starijim muškarcem. Ona ima 24 godine i studira marketing, a kad je počela vezu sa Pikeom, radila u njegovom klubu "Kosmos".

Mlađa je od bivšeg fudbalera 12 godina, a on je, podsetimo, mlađi od Šakire 10. Prvi put su primećeni zajedno na jednom festivalu u Kataloniji, nekoliko meseci pošto su se Šakira i Pike razišli. To je pevačicu razbesnelo, jer je navodno postojao dogovor da se nijedno od njih dvoje ne pojavljuje u javnosti s novim partnerima godinu dana. 

Šakira o novoj ljubavi
Profimedia 

Njih dvoje imaju sinove Sašu i Milana i interes dece i njihovog što lakšeg privatanja razlaza roditelja je oboma bio najveća želja. Kad su isplivale slike na kojoj se Pike i Klara ljube u javnosti, Šakira je uzvratila osvetom. 

U pesmi je izvređala mladu suparnicu i bivšeg partnera neuvijenim podrugljivim komentarima, u stilu "menjao si roleks za kasio, menjao si ferari za tvingo". Neprijatni tekstovi su danima punili novinske stupce, a Pike je pokušavao da uzvrati duhovito pa se u klub odmah dovezao u "tvingu".

zerar pike klara cija 0754496884-min.jpg
Profimedia 

Premda je Šakira napustila Barselonu i odvela oba sina u Ameriku, njeni brojni fanovi ne kriju želju da zagorčaju život Pikeu. U jednom restoranu su njega i Klaru zamolili da odu, jer je vlasnik upravo Šakirin obožavalac. Posle sedam meseci pregovaranja, Pike je konačno uspeo da potpiše sporazum o rastanku od Šakire. Klara mu je kratko odbrusila: "S tim ćeš morati da živiš do kraja života."

Na sve to sad dolaze i problemi s njenim roditeljima. Oni su dodatno nezadovoljni što ih je Pike dosad udostojio posetom samo dvaput. "Ona je bila kod njegovih bezbroj puta", opominju Lui i Marga, kako pišu španski mediji. "Pike će te prevariti kao što je prevario i Šakiru", navodno su kazali svojoj ćerki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna