Vest da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju iznenadila je mnoge, jer Cecina ćerka nije dozvolila ni da se nasluti njena trudnoća. Bilo je napisa da je u planu venčanje, pa čak i da se Tasa možda već udala za Nemanju Gudelja, ali jedna "sitnica" je mnogima bila znak pitanja.

Nedoumicu je izazivala majka poznatog fudbalera, jer su mnogi verovali da se ona protivi tom braku. Sada je konačno progovorila i Olivera Gudelj!

Odnos između ženskog dela porodice Gudelj i Anastasije izazivao je pažnju od starta. Nemanjina sestra Vanja je prva objavila slike koje su nagovestile da su Tasa i Nemanja u vezi i da je čak ona gošća u domu Gudelja u Sevilji. Nakon toga je usledio period uzajamne naklonosti - Olivera, Vanja i Anastasija su izlazile zajedno, slikale se, objavljivale fotke na Instagramu - delovalo je da porodična ljubav samo "cveta".

Majka Nemanje Gudelja
Instagram/Olivera Gudelj 

Kulminacija je bila na Anastasijinom rođendanu, u maju prošle godine, povodom kojeg su svi Gudeljevi, osim oca, stigli u Beograd. Ceca ih je ugostila u svom domu, a žurka je bila spektakularna i pričalo se da je koštala 10.000 evra. 

Youtube / Printscreen / Paparazzo Lov // DNK Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u tržnom centru

A onda je, iznenada, Nemanjina porodica promenila odnos prema Anastasiji. U javnosti se i dalje nagađa šta se, u stvari, desilo, a neki sumnjaju da je Olja ipak teško podnela konačno odvajanje sina uprkos njegovim godinama.

Čini se da je porodica Gudelj je godinama bila jedna kompaktna, zatvorena zajednica, posvećena sportu od ranih godina svo troje dece. I sestra Vanja i brat Dragiša su sportisti - ona igra tenis, a on fudbal, dok je otac jedan od cenjenih fudbalskih trenera. 

nemanja gudelj i majka olivera 2.jpg
Instagram / nemanjagudelj 

Svi drže majku Oliveru na pijadestalu - ona ih podržava, brine o ishrani, treninzima, slavi njihove uspehe, a Nemanja joj je posvetio čak i poruku: "Ne samo da mi je dala život, već i naučila kako se živi."

Moguće je da je nova devojka u tom uskom krugu izazvala poremećaje koje nije bilo lako izgladiti, naročito kad se videlo da je veza sa Nemanjom veoma ozbiljna.

Tek, Vanja i Olivera su Anastasiju "otpratile" sa Instagrama, nije više bilo stalnih "srca", "lajkova" i sličnih znakova simpatija na ovoj društvenoj mreži. Vrhunac je bio na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru, na kojem su njih tri bodrile Nemanju sa različitih mesta u publici. Olja i Vanja su, naravno, bile zajedno, ali za Anastasiju pored njih nije bilo mesta.

Vest da je Anastasija trudna promenila je, barem za posmatrače spolja, ovaj "odnos snaga". Olivera Gudelj je konačno "progovorila" i uputila čestitku sinu i budućoj snaji. Primetno je da je ona formulisana za njih oboje i da nema direktnog obraćanja  snaji. 

olivera gudelj cestitka trudnoj anastasiji-min.jpg
Instagram / nebooljagudelj 

"Vas dvoje ćete biti najbolji mama i tata", napisala je Olja, bez izražavanja svojih ličnih emocija što će postati baka po prvi put u životu. Da li je ovo samo iznuđeni znak ljubaznosti ili početak otopljavanja odnosa? Šta vi mislite, pišite nam u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna