Miloš Biković je dobio sina, a reklo bi se da slave i Srbija i Rusija - toliko je lajkova na njegovom Instagram nalogu. Skoro hiljadu prijatelja, kolega i obožavalaca je ostavilo komentar pozdravljajući rođenje "malog princa" kako bebu Miloša i Ivane Malić već mnogi zovu.

Sigurno je ipak mnogo i ženskih srca slomljeno širom Srbije i Rusije. Miloša Bikovića prati blizu dva miliona na Instagramu i sigurno su dobar deo njih dame. Nije tajna da je zgodni srpski glumac bio pravi magnet za žene. 

Prva ljubav, bar ona javnosti poznata, bila je Anja Alač, ćerka naše poznate glumice Vesne Čipčić. Bila je to mladalačka veza, a mnogi su se začudili kad je Anja odabrala baš Miloša za kuma kad se udala za arhitektu Andreja Josifovskog.

U njegovom zagrljaju je pune četiri godine uživala Brankica Sebastijanović, s kojom je čak i glumio da su u braku. u filmu i zatim TV seriji. Svi su bili uvereni da će se njih dvoje venčati, govorili su i da "čuvaju nevinost" za prvu bračnu noć. Nakon raskida, glumica više nije nikad govorila o njihovoj ljubavi.

Bilo je, međutim, onih koje su žestoko kritikovale Bikovića posle raskida. Tako je Arina Vološina, plesačica iz Ukrajine, javno pričala kako je Miloš bio neprijatan u vezi prema njoj. "Nadala sam se da u njemu ima nečeg ljudskog", navela je Arina, prebacujući mu kako je mislio samo na sebe, dok ona nije ni imala svoj život pored njega. 

Manekenka Barbara Topalović se pridružila ovim kritikama. I ona je bila neko vreme s Bikovićem, a onda izjavila kako je glumac "veoma manipulativan". Na ove priče, Miloš je imao samo jedan komentar: "S razlogom su bivše". 

Jedno vreme je Biković bio i sa zgodnom manekenkom i glumicom Sašom Lus. Ona je navukla na sebe gnev Miloševih poštovalaca kad su je uslikali s drugim muškarcem, ali je glumac brže-bolje izjavio kako su već bili raskinuli. Spasao je, kako su se mnogi šalili, Sašin ugled, ali i svoju "mušku čast". 

Među velikim ljubavima Miloša Bikovića našla se i prelepa Aglaja Tarasova. Njih dvoje su živeli zajedno godinu i po dana, ali je česta razdvojenost bila prepreka za sreću.

"Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno", naveli su u zajedničkom saopštenju Aglaja i Miloš pre pet godina, ističući da će ostati bliski prijatelji i kolege.

Konačno je Miloš, u 35. godini, našao svoje "sidro", kako kaže, u Ivani Malić. Njih dvoje su u vezi dve godine, a zgodna Crnogorka je, očigledno, prava "sredina" između žena iz Rusije i Srbije.

"Žene su tamo agresivne, jer ih ima više nego muškaraca, takmiče se u tome koja će pre da osvoji muškarca. U Rusiji kada upoznaš devojku, bukvalno posle pet minuta razgovora ona se ponudi da dođe kod tebe da ti skuva ručak", govorio je svojevremeno Miloš. Čim je došao u Rusiju, rekli su mu: "Pazi se, ako joj dozvoliš da jednom dođe kod tebe u stan, nećeš je više nikad izbaciti".

Milošev život se već godinama odvija na relaciji Srbija - Rusija i to će se sad prekinuti samo na kratko. Najpopularniji glumac Rusije neće odlaziti u Moskvu nekoliko meseci. 

"Moram i ja da povedem računa o zdravlju", dodao je Miloš. "Ne mogu više da letim noću, a danju da snimam, da imam pet-šest preleta mesečno, dvadeset i nešto snimajućih dana po 13 sati dnevno po mrazu, zato što ću izgleda biti potreban još nekome, a ne samo sebi", rekao je glumac gostujući u Beogradskoj hronici. Ipak, čim beba malo ojača, kreće se ponovo na put i sigurno je Ivana na to spremna. 

Ona nije ni glumica ni manekenka, pravnica je po obrazovanju i, kako bi se moglo zaključiti do sada, nema nameru da "kapitalizuje" vezu s Milošem niti da osniva neki svoj biznis.

"Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo - vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih", kazao je Miloš u emisiji Pop-tok. Pogledajte više Miloševih slika sa verenicom i pročitajte kako je prošlo njegovo detinjstvo.

Instagram / ivanamalic_ Mladi par uživa u čarima zime.

BONUS VIDEO:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir

Tekst: Lepa&Srećna