Glumica Anja Alaču petom je mesecu trudnoće, a ona i njen suprug, arhitekta Andrej Josifovski, na jesen će dobiti drugo dete, piše magazin "Gloria".

Poznati par u septembru 2021. godine dobio je sina Alekseja, a glumica će sada, kako se navodi, na svet doneti devojčicu.

Anja, inače ćerka poznate glumice Vesne Čipčić, za sada se nije oglašavala povodom prinove, a dok je bila trudna sa sinom govorila je da odlično podnosi drugo stanje.

"Svesna sam da je ovo nešto sa čime se suočavam prvi put i najvažnije mi je da budem smirena. Sigurna sam da beba dolazi u pravom trenutku i osećam nešto prirodno u celoj situaciji, nikako to ne doživljavam kao promenu sa kojom ne znam kako da se nosim ili koja mi stvara nelagodu. Mnogo sam srećna i zahvalna zbog tog osećaja", rekla je tada za pomenuti magazin i dodala da nije bila zahtevna trudnica:

"Dosad nisam imala neobične 'zahteve'. Stalno iščekujem te čuvene momente u kojima će mi se željno prijesti neka konkretna namirnica, ali nema ih. Drugo stanje svakako jeste drugačije po mnogo čemu od onog pre, ali trenutno kod mene po pitanju prohteva i nema velike razlike. Verujem da sam umereno zahtevna, razmažena samo od strane najbližih. Prija mi njihova pažnja i zahvalna sam im na tome što me brižno paze i maze."

Nakon rođenja sina, Anja je govorila i o tome da veruje da će na pravi način uspeti da uskladi privatne i poslovne obaveze.

"Sigurna sam da ću morati da balansiram jer nam je nametnut jak tempo, koji smo i sami prihvatili. U današnjem vremenu veoma je teško imati i porodicu i karijeru i sve raditi pošteno prema obe strane. Pored svega toga, pronaći način da odvojiš i vreme za sebe, zvuči poput utopije. Ipak, ambiciozna sam, pa se nadam da ću uspeti", rekla je tada glumica za "Informer".

Još fotografija Anje Alač pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / anja_alac Anja Alač

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Urnebesno! Glumica Anja Alač imitira mamu  kurir televizija