Deset godina je Keli Klarkson bila u braku i isto toliko dugo je Brendon Blekstok bio ne samo njen muž već i njen menadžer. Tek kad su se razveli pre tri godine, počele su da izlaze na videlo gadosti koje joj je priređivao.

Na sudu je ustanovljeno da su ugovori koje je zaključivao u njeno ime bili protuzakoniti i da je ženi zaračunavao daleko veći procenat nego što bi to radili drugi agenti.

Za prekršaje koje je počinio, Blekstok je dužan da plati - sad već bivšoj - ženi čitavih 2,6 miliona dolara, na šta se on i žalio. Međutim, tokom sudskog procesa su izašle na videlo i druge njegove obmane.

keli klarkson 0430007270-min.jpg
Profimedia 

Kad je Keli, svojevremeno, govorila kako bi se vrlo rado prihvatila uloge instruktorke pevanja u prestižnom takmičenju talenata "Glas", muž joj je kazao kako "nije dovoljno se*si za tu ulogu". Bivši joj je objasnio kako "producenti traže neki se* simbol", kao što bi bila, na primer, Rijana.

Objašnjavao joj je kako traže crnoputog člana ekipe, kako "moraju da zadovolje kriterijum diverziteta", ali i kako je previše slična instruktorki pevanja Blejk Šelton koja je radila u prvih dvadesetak sezona.

"Da li ste sigurni da se dobro sećate ovog razgovora", pitao ju je advokat. "Pa, nijedna supruga nikad neće zaboraviti kad joj kažu da nije se* simbol", uzvratila je Keli.

keli klarkson 0770832213-min.jpg
Profimedia 

Uprkos okrutnom omalovažavanju od strane supruga, Keli je ipak dobila ponudu producenata ovog takmičenja. Muž je zaključio ugovor, i ovaj protupravno kao i neke pre njega, pa je i za njega dužan da sad plati ceh.

Srećno razvedena, Keli se preselila iz Los Anđelesa u Njujork. "Vrlo sam srećna što sam i sebe i decu izvukla iz te toksične sredine", kazala je pevačica, koja usrdno radi i na svojoj novoj figuri i već ima izvanredne rezultate u oslobađanju od viška kilograma. Pročitajte i kako je jedan šamar spasao jedan brak.

BONUS VIDEO:

BIVŠI MUŽ GLUMICE ZAMALO DA BUDE KUM NJENOM SADAŠNJEM SUPRUGU! Udaju bivše drage prihvatio mirno, a onda dao NEVEROVATAN predlog kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.