Koncerti Aleksandre Prijović su, po mišljenju mnogih, nezabeleženi niz uspeha, a pevačica jedva čeka da nastavi turneju i poseti sve one gradove u kojima publika jedva čeka da je vidi.

Snaja Lepe Brene i Bobe Živojinovića ne propušta da naglasi da je za njen uspeh najzaslužniji suprug Filip s kojim sve zajednički osmišljava.

"Njega stalno imam u slušalici na koncertu, on je taj koji me podseća koja je sledeća pesma i upozorava kad treba da izbije vatra predviđena scenskim efektima", ispričala je popularna Prija za TV K1.

aleksandra prijovic koncert haljina 5.JPG
ATA / Antonio Ahel 

Mnogo toga su Filip i ona prošli zajedno. "Od kako se saznalo da se nas dvoje zabavljamo, nije bilo dana da se o nama ne piše u medijima", kaže Aleksandra. Nijedno od njih dvoje nije to želelo, trudili su se da ne obraćaju pažnju i nadali se da će jednog dana da prestane.

aleksandra prijovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Došao je trenutak da se o njima priča samo zbog fantastičnih muzičkih uspeha, broja pregleda Prijinih pesama na raznim platformama i društvenim mrežama i, konačno, brojnih rasprodatih koncerata širom regiona.

"Ovo je naš zajednički uspeh. Sve ovo što se dešava mi smo zaista uradili zajedno. Niko treći. Niko treći nije postojao poslednjih osam godina. On je svako jutro ustajao i svako veče legao i razmišljao šta je sledeće što treba da uradimo", kaže Aleksandra. "Kad završim neki koncert, on mi kaže: `Vidiš, iz onog našeg podruma, gde je sve krenulo, a gde smo došli.`"

Pročitajte kako Aleksandra održava kuću na četiri nivoa, a u galeriji pogledajte njene modne kombinacije sa koncerata. 

ATA / Antonio Ahel Kombinezoni, večernje toalete, kožni modeli

 BONUS VIDEO:

Filip Živojinović peva sa Aleksandrom Prijović Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.