Aleksandra Prijović uživa u nastupima koji okupljaju ogroman broj obožavalaca, a nikad nije krila da je pevanje ono što najviše voli od malena.

"Mene bi mogli da probude u tri ujutru i da mi kažu - ajde, pevaj i ja bih pevala", ispričala je jednom prilikom popularna Prija.

Počela je karijeru na privatnim slavljima, a nije tajna da je jedan od prvih koji je prepoznao njen talenat bio Šaban Šaulić. "Posebna čast mi je bila kad me je pozvao da pevam na njegovoj slavi", seća se pevačica. Godinama unazad ona radi skoro svakog vikenda, a jedini izuzetak su bile godine kad je bila trudna i rodila sina Aleksandra.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigde da idem", priznala je Aleksandra u razgovoru za Story.hr. Podsetimo, ona je srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, od 2018. godine.

aleksandra prijovic filip zivojinovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Inače nisam osoba koja izlazi, ali ako me neko pozove, volim da izađem na večeru u neki restoran gde nema muzike ili ona svira tiho u pozadini", opisuje Prija svoj užitak.

aleksandra prijovic sa sinom-min.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

Najviše je opušta boravak u kući. "Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim ceo dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor", kaže Aleksandra. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Šaša Matić zapevao sa Aleksandrom Prijović Kurir