Amber Herd(37) je imala veoma važnu ulogu u prvom delu čuvenog filma "Akvamen", u kojem je glumila uz harizmatičnog Džejsona Momou.

Bivša žena Džonija Depa je bila veoma zapažena kao Mera, ćerka kralja Nerijusa koja postaje i Akvamenova supruga.

Međutim, u nastavku filma koji je dobio naziv "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo", Amber se pojavljuje samo u nekoliko akcionih scena na početku i na kraju filma. Drugim rečima, njena uloga je smanjena na nivo sporedne, a umesto nje uz Akvamena sada pažnju privlači drugi muški lik kojeg igra Patrik Vilson.

akvamen dzejson momoa patrik vilson  0806253240.jpg
Profimedia 

Reditelj filma Džejms Van je izjavio kako je to oduvek i bila ideja za drugi film, a nekadašnji predsednik filmske komapanije Volter Hamada je dodao kako između Amber i Momoe "nije bilo dovoljne hemije". "Čak je bilo razgovora o tome da je zamenimo drugom glumicom", izjavio je na suđenju Džoniju Depu.

akvamen amber herd dzejson momoa 0404339869-min.jpg
Profimedia 

Upravo ovo suđenje se, veruju mnogi, glumici "obilo o glavu". Podsetimo, Amber je tužila bivšeg muža, ali je sud odlučio da Dep nije kriv. Poznavaoci prilika u Holivudu smatraju da je tužbom i ponašanjem na sudu uništila svoju karijeru bar na neko vreme, prognoziraju da će je ponude za glavne uloge "zaobilaziti" u narednih pet godina. Pročitajte i koju srpsku amajliju je Džoni Dep nosio na suđenju.

BONUS VIDEO:

Džoni Dep Youtube/@FrankValchiria

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.