Nikola Rađen i Ana Kokić su bili u braku više od deset godina, a njihova ljubav je krunisana rođenjem dve preslatke devojčice. Međutim, pre četiri godine, putevi su im se razišli i odlučili su da se razvedu.

Pevačica uživa u singl statusu, a Nikola je po drugi put "stao na ludi kamen" i nova supruga Milica Ristić mu je rodila sina.

Sada je nekadašnji vaterpolista otkrio da mu je razvod od Ane jedan od najtežih trenutaka u životu.

ana kokic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Uh… Sad da li je neko mogao nešto bolje da uradi ili nije, kada je već do toga došlo onda je već kasno. Svakako su smrt oca i razvod dve najteže stvari u mom životu. Ne mogu da ih se ne sećam, sećam ih se, nažalost, jer sam i ja čovek od krvi i mesa", rekao je Rađen za emisiju Uno, due tre za televizuju Una.

Ana od prošle odbija da govori o bivšem suprugu za medije, mada ni njoj sigurno sezona praznika nije prijatna. Kako se u medijima pisalo, potpisali su papire za razvod baš na Božić. "Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više", rekla je Ana kad su je novinari pitali o Nikoli. Pročitajte koja dama je ispričala sve o preljubi koju je Rađen počinio. 

BONUS VIDEO:

"MOJA DECA IDU U OSNOVNU ŠKOLU I IMAJU SVOJE ODGOVORNOSTI!" Ana Kokić otkrila: Tu sam da pomognem, ali ostalo PREPUŠTAM NJIMA Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.