Čarobne boje tirkizne vode i jarkog zelenila na InstagramuMiloša Bikovića privukli su veliku pažnju pa su se svi zapitali kuda je to otputovao popularni glumac. Njegovi obožavaoci, a naročito obožavateljke zainteresovano prate Miloševe objave, a ove izgledaju toliko romantično da žene samo šalju poljupce i srca u komentarima.

"Ponekad uhvatim odmor. Ove godine malo češće nego ranijih. Obećao sam sebi. Delimično sam ispunio obećanje. Evo tih delova", napisao jeBiković koji trenutno boravi na Baliju sa svojom devojkom Ivanom Malić.

Mlada srpska zvezda doživljava dragocene trenutke, prema sopstvenom priznanju.

milos bikovic 2.jpg
Instagram / bikovic 

"Rađanje dana se teško razlikuje od zalaska sunca. Na izgled su isti, ali po osećaju koji izazivaju dijametralno se razlikuju. Izlazak sunca ređe srećemo. Taj momenat meditativnog pokoja, molitvenog bdenja između podsvesti i svesti vrlo retko sebi priuštim. Zato su za mene ti momenti tako dragoceni."

Žene su očarane izgledom svog omiljenog glumca, pa je tako dobio na desetine hiljada lajkova. Sa druge strane, i njegova devojka Ivana Malić je objavila divnu sliku sa Balija.

ivana malic.jpg
Instagram / ivanamalic_ 

Reklo bi se da su jedno drugom najbolji fotografi, a na jednoj slici se vidi da je pred Milošem postavljena večera za dvoje na plaži.

Da li će sa ovog romantičnog putovanja stići i neka posebna vest od ovog mladog para? Ostaje da vidimo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna