Miloš Biković je jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije, a u skladu s tim je - kako kažu upućeni - i jedan od najplaćenijih. Njegova karijera se odvija paralelno i u Srbiji kao i u Rusiji, a od dela zarade uspeo je i kupi par nekretnina u Srbiji.

Prvo što je poželeo bilo je da majci obezbedi stan. U detinjstvu se sa porodicom često selio, bili su podstanari i nije imao lagodan život.Prve uspomene na detinjstvo ga podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama. Majka ga je, kako je isticao, uvek podržavala.

"Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala", ispričao je svojevremeno.

milos bikovic sa majkom slika iz detinjstva
Instagram / bikovic 

Veoma je blizak i sa bratom koji je otišao u manastir kad mu je bilo 22 godine. "Često pričam s njim", kaže Miloš, "i nikad mu ne protivrečim. Umesto toga mu kažem: Razmisliću o tvojim rečima."

U želji da bude češće blizu brata, Miloš je kupio i kuću u blizini Valjeva. Mnogi su bili iznenađeni kad su videli kako skromno izgleda. Međutim, to našem glumcu nije bilo važno.

kuca milosa bikovica blizu valjeva.jpg
RTS printscreen 

"Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: ‘O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena’, a i ponuda je bila dobra.

kuca milosa bikovica blizu valjeva 2.jpg
RTS printscreen 

A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno“, kaže Miloš.

Tekst: Lepa&Srećna