Ana Sević je posvećena porodičnom životu, a na društvenim mrežama redovno objavljuje slike doma u kojem je sve "pod konac".

Sa suprugom Danielom Nedeljkovićem i troje dece uživa u luksuznom stanu na Vračaru, a novogodišnji praznici su prilika da on bude i svečano dekorisan.

Iz godine u godinu su njeni obožavaoci uživali u najraznovrsnijim idejama, jer je Ana posvećivala veliku pažnju kićenju jelke. Njene fotografije su bile mnogima inspiracija, a ona je redovno pratila trendove.

jelka ane sevic.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Tako je bilo i pred ove praznike, kad je Sevićka poželela da napravi promenu i unese u dom belu jelku. Počela je da raspakuje raskošno drvce i priprema uobičajeno uživanje, ali je njena kamera zabeležila samo "katastrofu". Sa delova jelke je počela da otpada bela "glazura" koja imitira sneg, a delići su se rasuli po čitavoj sobi. Na uglancanom parketu je nastao haos. Kad jelku kitite s malom decom, kako je kod Ane slučaj, ovakvo uživanje može da završi sa višesatnim čišćenjem.

bela jelka.jpg
Shutterstock  Ilustracija

"Sad sam uzela belu jelku i nikad više", napisala je Ana na storiju, a pratioci nisu imali prilike da vide kako se ovo kićenje nastavilo. Po prvi put ove godine na Aninom Instagramu nema slika ukrašene jelke. Da li će da je "krije" i na sam praznik? Ostaje da vidimo. 

Pročitajte kako su dom za Novu godinu ukrasile Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša, a u galeriji vas čekaju ideje za kićenje.

Instagram/helena_topalovic, Instagram / anasevicofficial Praznična dekoracija u domovima poznatih

 BONUS VIDEO:

Ana Sević stigla na svadbu bivšeg muža Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.