Marija Šerifović nema vremena za odmor - nastupi se nižu jedan za drugim, a nedavno je završena i 16. sezona "Zvezda Granda", gde je pevačica već godinama jedan od članova žirija. Uporedo sa svim tim, ona priprema i novi album kojim će posle dužeg vremena obradovati publiku, a jedna od prvih koja je imala priliku da čuje neke od novih pesama je njena majka, pevačica Verica Šerifović, koja je reagovala vrlo emotivno.

"Verica na sve ima komentar, to je opšte poznata stvar! Pa dopada joj se... Naravno, postoje i one na koje je nakon trećeg stiha počela da plače. Ali, da ne sudim ja. Nadam se da će se isplatiti čekanje od 10 godina", rekla je za medije Marija, koja je uzbuđena zbog toga što će publiku uskoro obradovati novim numerama.

Marija Šerifović
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, pevačica ističe da ona i njena majka neće ponovo ukrštati glasove i snimiti novi duet.

"Nemoguće je prevazići pesmu 'Ti mi uvek trebaš', to je najlepša namenska pesma ikad snimljena, tako da mislim da ne", iskrena je bila Marija, koja je zatim otkrila da njena majka više neće pevati i da je došlo vreme da uživa u svojim penzionerskim danima.

verica serifovic u dvoristu sa cerkom marijom
Instagram / vericaserifovicofficial 

"'Druga strana ploče' bi za nju bila izazov, jer je dobra stvara džezerka, ali Šerifović Verica je penzionerka.Ako se neko napevao u životu, napevala se moja mati, tako da mislim da je sasvim u redu da, onoliko koliko je pažnje, ljubavi, živaca, sredstava i svega ulagala i trošila na mene, mislim da je potpuno logično da ja njoj uzvratim tako što će moći u miru da sadi cveće, pravi kolače i uživa u životu", zaključila je Marija.

Još fotografija Marije Šerifović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marija Šerifović, ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA PUTU DA POSTANE MAJKA Pevačica otvoreno progovorila o potomstvu VEĆ ODABRALA IME za dete! Kurir televizija