Pop zvezda Marija Šerifović u više navrata isticala je da se ne druži mnogo sa kolegama sa estrade, ali da među njima ima jednu veoma blisku prijateljicu, a reč je o pevačici Jovani Pajić. Marija i Jovana veoma su bliske, te često zajedno idu i na putovanja, pa su tako nedavno provele nekoliko dana u Italiji.

Međutim, mnogi su počeli da preispituju njihov odnos, zbog čega je Marija odlučila da se oglasi. Pevačica je istakla da javnost ima potpuno drugačiju sliku o njoj, od onoga kakva je zapravo, te da je vrlo osećajna i da je mnoge stvari povređuju, iako mnogi nemaju takav utisak.

marija serifovic 2.jpg
Youtube / Marija Šerifović 

"Zapravo mi se čini da postoje dve Marije Šerifović. Jedna prava, u mojoj koži i sa mojim glasom i karakterom, i druga, samo spolja slična, koja sa tom pravom nema nikakve veze. Ona služi za napade, klevete i neumorno tračarenje na njen račun. Ta druga, lažna 'Marija Šerifović' nije predviđena da ima dušu i osećanja, jer je ona postala medijski džak za udaranje. Pa kako ko stigne da je oplete i lupi što jače i brutalnije, po mogućstvu do pojasa", poručila je pevačica putem Instagrama i dodala:

"Tako živimo uporedo, ja i moja dvojnica, pod istim imenom i sličnim, a tako različitim, načinom postojanja."

Marija je, inače, nedavno govorila o tome da redovno ide na psihoterapiju već skoro dve decenije.

Marija Šerifović
ATA / Antonio Ahel 

"Borim se da nađem što adekvatnije načine da savladavam život iz dana u dan, da mi bude što bolji i produktivniji. To nekad radim s terapeutom, nekad sama sa sobom, a nekad uz pomoć ljudi koji me okružuju. Psihoterapija ne sme da bude tabu", istakla je ona tom prilikom i dodala da joj "žuta minuta" retko naiđe.

"To mi se možda pet puta desilo do sada u životu... To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala da rešim, nekada ne... Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa", rekla je.

Još fotografija Marije Šerifović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marija Šerifović, ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna