Da li ste nekad pomislili kako biste voleli da možete odmah da izmasirate neki deo tela jer su vam mišići zgrčeni? Još pogotovo kad ne možete sami sebe da masirati ili dohvatite bolno mesto. Uštedite i vreme i novac i nabavite masažer koji uvek može biti uz vas kad god vam to zatreba. U pitanju je Relax & Tone masažer ! Ono što ga izdvaja u moru ostalih masažera jeste njegova moć da pored kompletne masaže, prodire duboko u kožu i razbija masne naslage! 

Njegova tajna je u masažnim nastavcima – imaju preko 2.500 obrtaja u minuti. Zbog velikog broja obrtaja masaža lako prodire duboko pod kožu i razbija masne naslage. Online kupovina, Hangar.rs, Technostore, Relax&Tone masažer, Cirkulacija, Masne naslage, Masaža. 

Možete masirati vrat, leđa, ramena – bol će se umanjiti, a cirkulacija povećati. Takođe možete masirati mišiće nogu, ruku, stomak – masne naslage će se razbijati.

1. masažer.jpg
Promo 

Relax & Tone masažer sadrži:

  • ravni nastavak,
  • talasasti nastavak,
  • nastavak sa rolerima,
  • nastavak od mikrofibera i
  • nastavak za negu peta.

Pružite sebi ili dragoj osobi mogućnost da se zaista opustite nakon napornog radnog dana, jer ste to i zaslužili!

2. masažer.jpg
Promo 

Naručite Relax & Tone masažer online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po ceni od 2.499 rsd

Požurite, količine su ograničene!

Tekst: Promo