Na koncertima Aleksandre Prijović u Zagrebu publika je ispunila Arenu do poslednjeg mesta. Pored njenih hitova, imali su priliku i da uživaju u nastupima brojnih gostiju.

Tako su joj se prve večeri pridružili Željko Samardžić koji ne propušta da pohvali Aleksandru, kao i Aco Pejović koji je došao da ispoštuje kumu.

Prijini gosti su bili i Bojan Vasković iz "Leksingtona", Milica Todorović, kao i MC Stojan i Tea Tairović. Tea se vratila u Beograd puna utisaka i kaže da se i posle svog gostovanja na bini spustila u publiku i odlično provela do kraja večeri.

Četvrti koncert je bio prilika da posetioci vide "tri kraljice svih generacija" na sceni - Lepu Brenu, Jelenu Rozgu i - glavnu zvezdu večeri - Aleksandru Prijović.

aleksandra prijovic koncert haljina 7.JPG
ATA / Antonio Ahel 

Mnogi su bili iznenađeni kad su čuli da su Aleksandra i Rozga prijateljice poslednjih 5-6 godina. "Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo", ispričala je Jelena za 24.hr.

Kaže da je očekivala poziv za gostovanje na koncertu.

"To je bio prirodan sled događaja, s obzirom da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedeljak", objasnila je.

aleksandra prijovic koncert haljina 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

aleksandra prijovic koncert haljina.JPG
ATA / Antonio Ahel 

Jelena i Aleksandra na bini su izvele pesme "Ginem", "Minus i plus" i "Dani su bez broja", a Rozga ističe da je odabir bio brz.

"Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minuta. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je pesama mojih koje Aleksandra voli, pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo "Opijum" ili "Suze biserne"... Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagovala na svaku - istakla je Rozga koja je istakla i da od Aleksandrinih pesama najviše voli "Devet života", te da postoji šansa da snime duet.

Zašto ne? Ženski duet dugo nisam imala. S Aleksandrom bih uvek snimila pesmu", priznala je. Pogledajte fantastične haljine koje je Prijovićka nosila na koncertima i pročitajte koja je izazvala najviše brige.

ATA / Antonio Ahel Kombinezoni, večernje toalete, kožni modeli

Tekst: Lepa&Srećna