Lepa Brena je bila izuzetno vezana za svoje roditelje, a rasla je kao treće, "neplanirano" dete u porodici koja je bila okrenuta tradicionalnim vrednostima.

Gubitak oca je doživela kao jednu od najvećih tragedija u životu, a tek posle njegove smrti, majka joj je otkrila tajnu koju je čuvala pedeset godina.

"Tek tada mi je ispričala jedno proročanstvo s kojim se ona susrela", opisala je Lepa Bena svojevremeno u emisiji "Dobro veče Srbijo", na TV Pink. "Majci je rečeno da će se mnogo toga promeniti mojim rođenjem. Kazano joj je da ću dohvatiti zvezdano nebo, da ću mnogo toga umeti da napravim, da ću biti veoma kreativna."

brena i boba svadba.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Breni je majka opisala da joj je predskazano kako će imati ćerku koja će sklanjati sve barijere ispred sebe i zarađivati puno novca.

Ljubavna priča Brene i Bobe
ATA / Antonio Ahel 

"Kazala joj je kako ću izgraditi neku ogromnu kuću, u kojoj će se na neki način okupljati brojni pevači", priča Brena koja je u tom predskazanju mogla i da prepozna ideju koja se rodila tokom njene karijere, a to je da se oforme "Zvezde Granda".

Najsimpatičnije predviđanje je bilo kako će se Brena udati za čoveka koji nosi belu uniformu. Mada bi se prvo pomislilo na onaj čuveni refren "pekar, lekar, apotekar", taj tajanstveni muškarac je ipak bio Boba, u beloj sportskoj opremi za tenis. Brak i materinstvo je Brena doživela kao vrhunac ostvarenja u životu.

Tek kad sam se udala i rodila dete, tek tada sam shvatila šta znači jedna takva vrsta ljubavi. Shvatila sam i da sam 30 godina bila uskraćena za jednu ljubav koja je toliko prirodna i normalna, kako za muško tako i za žensko biće.

Kad sam rodila Stefana, shvatila sam da sam spremna da ostavim sve na ovom svetu radi svog deteta, da mi je ono važnije od svega.

lepa brena boba zivojinovic viktor-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Sve što mi je majka rekla tek posle očeve smrti bilo mi je godinama nepoznato, ali se ipak negde znalo da će tako biti", završila je Brena. Njene slike pogledajte u galeriji, a pročitajte i kakva je bila njena uloga na svadbi Filipa Živojinovića.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / ivabanicevic Uspeh je počeo sa bendom "Slatki greh"

BONUS VIDEO:

Lepa Brena zagrlila devojčicu u Zagrebu Tiktok/martamajeric

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.