Za većinu vozača, ogrebotine na vozilu su prava noćna mora. Bez obzira na to kako su nastale, oštećenje može biti skupo za popravku ili ponovno farbanje. Ali postoji efikasno rešenje, tako da ne morate da se nervirate zbog pokvarenog izgleda vašeg automobila.

Fix it Pro marker je revolucionarni proizvod koji će vas osloboditi brige oko površinskih ogrebotina na vašem vozilu.

Ovaj marker omogućava brzo i efikasno uklanjanje ogrebotina, bilo da se radi o nekim manjim na haubi, vratima, blatobranima, krovu ili bilo kojem drugom delu vašeg automobila.

1. marker.jpg
Promo 

Korišćenje Fix it Pro markera je jednostavno i praktično. Sve što je potrebno da uradite jeste da pređete markerom preko oštećene površine i sačekate da se osuši na suncu. Pod uticajem UV zraka, sadržaj markera će se vezati za površinu vašeg automobila, rezultirajući nestankom ogrebotina. Vaš automobil će ponovno zablistati i izgledati kao nov!

Kako se koristi Fix It Pro marker:

1. Prvo, pripremite površinu tako što ćete je dobro oprati i osušiti kako biste uklonili prljavštinu i masnoću sa oštećene površine.
2. Zaštitite oštećenu površinu od direktnog sunca kako biste osigurali da marker ne ispari pre vremena.
3. Nanosite marker na ogrebotinu tako da prekrijete celu debljinu oštećenja.
Ostavite vozilo na suncu tako da tretirano mesto dobije direktnu sunčevu svetlost najmanje deset minutau (u zimskim mesecima, može biti potrebno do 20 minuta da UV zraci aktiviraju aplikator i hemijski ga vežu za boju).
4. Nakon što se marker osuši, pregledajte rezultate. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak.
5. Uklonite višak markera sa površine koristeći suvu krpu.

2. marker.jpg
Promo 


Ne zaboravite, ova revolucionarna tehnologija ne samo da će ukloniti ogrebotine na autu, već će i zaštititi vaš automobil od budućih ogrebotina. Pridružite se zadovoljnim kupcima i uživajte u svom novom i besprekornom automobilu.

Poručite OVDE marker po neverovatnoj ceni od 680 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.