Dragana Katić je podelila uspomenu na majku sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Moja majka bi danas napunila 80 godina. Da je ovde, bila bi ponosna i srećna majka i bajka. Bojanče i ja bismo bili sa njom", piše Dragana.

Podsetimo, voditeljka ima sinove blizance Bojana i Bobana, a drugi živi u Berlinu gde ga posećuje kadgod je u mogućnosti. Kad nisu zajedno, obavezno su u kontaktu telefonom, pa je sigurna da bi tako bilo i za bakin rođendan.

"Zvali bismo Bobančeta video kolom i ona bi ga pitala da li je jeo, šta je jeo", nastavlja Dragana da mašta kako bi se proslavio mamin rođendan. Baka je brinula za mezimce. "Ako izlazi, rekla bi mu da obavezno stavi kapu i šal, da obuče donju majicu i toplu jaknu da ga vetar ne produva, jer u Berlinu uvek duva neki grozan vetar."

dragana katic majka-min.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Uvek je Dragana mamin rođendan slavila na sličan način. "Imali bismo veeelikii ručak sa predjelom, pravom supom, glavnim jelima i naravno tortom od piškota, jer Bojanče nju najviše voli", kaže voditeljka.

"Sedela bi dok mi jedemo i dodavala uz opaske da ne jedemo dovoljno i da Bojanče ne sme da bude vegetarijanac, jer bez mesa ne može da se bude zdrav.

dragana katic majka 4.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Nije ovako, ali nas troje je volimo isto i ne zaboravljamo da je neprocenjivo što smo je imali", zaključuje Dragana.

Majka je voditeljki bila velika podrška dok je gajila sama svoje dečake, a jedini trenutak kad joj se suprotstavila bilo je na početku karijere.

"Mama je bila protiv toga, jer je videla da fakultet prelazi u drugi plan i da su krenula prva snimanja, kao i prve pare, honorari. Tad se jako ozbiljno zarađivalo. Sećam se prvog honorara, još sam ja inače uvek imala šuplje prste i volela sam da trošim", prisetila se Dragana jednom prilikom. Pogledajte Draganine slike u galeriji i pročitajte koji joj je bio jedan od najtežih trenutaka u životu.  

Instagram / Dragana_Katic Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

BONUS VIDEO:

MEĐU 1.000 BIOGRAFIJA, JA SAM UŠLA U UŽI KRUG, A TAMO SU TRAŽILI SAMO OVO! Ispovest Dragane Katić o svojim televizijskim počecima Kurir televizija