Draganu Katić gledaoci znaju kao harizmatičnu, nasmejanu i uvek dobro raspoloženu voditeljku, a takva je bila i u trenucima kada su joj se van kamera dešavale nimalo lepe stvari.

Jedna od tih situacija bila je bolest njene majke, koju je Dragana redovno vodila na hemioterapije, posle čega je ulazila u studio i trudila se da zaboravi na brige.

"Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva 'Grand šoua'. Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom", ispričala je Dragana jednom prilikom za medije.

Dragana Katić o negativnim komentarima
Instagram / Dragana_Katic 

Voditeljka je ponosna mama blizanaca Bobana i Bojana, koje je sama odgajila, budući da ju je bivši partner ostavio dok je bila trudna. Otac njene dece preminuo je pre tri godine, a to je za Draganu bila još jedna izuzetno stresna situacija.

"Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam 'Nikad nije kasno'. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite", ispričala je ona i navela da o odnosu sa bivšim partnerom ne želi da detaljiše u javnosti, budući da on više nije među nama.

"Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla", rekla je tada voditeljka.

Dragana Katić doživela ljubav na prvi pogled
Instagram / Dragana_Katic 

Dragana Katić priznala je da često plakala, ali da joj je to pomoglo da lakše prebrodi određene periode.

"Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. 'Suze su okej' - što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović, tu nema govora. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam srećna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U poslednje vreme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati deo svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe", zaključila je voditeljka, preneo je "Story".

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna