Svi roditelje dožive manji ili veći stres kad se deca osamostale i odu iz doma, a naročito ako odu u inostranstvo. Dragana Katić   je posebno teško prebolela odlazak svojih sinova Bojana i Bobana, jer ih je odgajila kao samohrana majka. S puno suza i tuge je ispratila Bobana u Berlin, dok je Bojan sada u svom stanu u Beogradu.

Momci su sad već završili fakultete i zaposlili se, ali samim tim imaju i manje vremena za viđanje s majkom. Zajednička letovanja su postala "misaona imenica".

Međutim, Boban je ipak uspeo da doleti iz Berlina, pa je srećna majka objavila najlepšu sliku na Instagramu. "Moje more. Moje sunce. Moje srce", dodala je uz nju.

boban-zivanovic dragana katic-min.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Dragana je strepela da ove godine uopšte neće videti sinove tokom leta, budući da su im godišnji odmori svima bili planirani u različito vreme.

"Ne mora to da bude ni letovanje, neka se nađemo u nekom gradu nas troje i provedemo bar tri dana zajedno. Mislim da bi mi to bilo dovoljno", priželjkivala je voditeljka.

dragana katic-min.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Izgleda da je Boban "tempirao" svoj dolazak iz Nemačke upravo pred Draganin rođendan što je sigurno bilo nezaboravno iznenađenje. On je završio dizajn i ostao da živi u nemačkoj prestonici, a sa majkom se čuje i ujutru i uveče.

"Obično jedan put nedeljno imamo dugačke video pozive kada prepričamo sve što nam se dešavalo. Inače uglavnom preko Instagrama komuniciramo, imamo neke svoje šifrice kako jedno drugom hoćemo nešto da kažemo. Sa drugim sinom koji živi u Beogradu takođe se čujem redovno i po potrebi", kaže Dragana. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / Dragana_Katic, ATA / Antonio Ahel Sa stilom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna