Aleksandri Prijović je karijera u velikom usponu što su pokazali njeni koncerti u Beogradu, Sarajevu, Nišu... Kako je više puta rekla, uspeh je zaslužen godinama velikog truda.

Ona sama je verovala od samog početka, koji je bio daleke 2011. godine. Tada je Beograd bio za nju samo veliki san i o tome je iskreno progovorila na prvom nastupu u Štark areni. Svojim rečima je rasplakala mnoge - "Sećaš li se, mama, kad smo prvi put prolazili ovuda i kad sam ti rekla da ću jednog dana pevati ovde... "

Njen put je počeo u Subotici, gde je došla na audiciju za "Zvezde Granda". "Pošto je imala 15 godina, i ja sam je kastingovao, to je bila još ona varijanta kad je bilo 40-50 takmičara ukupno, i ona je prošla nekoliko emisija, nekoliko kola, mislim da je prošla čak jedno 4-5 emisija", ispričao je Saša Popović.

sasa popovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Tada nije bio žiri koji je odlučivao, jer su se članovi redovno menjali - svake subote je bio drugi žiri. "I u jednom momentu isključivo su glasali gledaoci i Aleksandra je ispala", seća se Saša.

Prema Prijinim rečima, tada je za nju to bio šok. "Mnogo sam bila ljuta, odlučila sam da je tu kraj", priznala je jednom prilikom. I Saši je bilo jasno da joj nije bilo pravo.

Aleksandra Prijović
Instagram/AleksandraPrijovic 

"Ona se toliko razočarala", prepričava on. "Sad dolazi sledeća godina i ja sam tu kastingovao 18 devojaka i trebale su još 2, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, ko dobije najviše glasova i još te dve devojke da popunimo za tu sezonu", objašnjava kreativni direktor "Zvezda Granda".

"I, sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže neću da se takmičim, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene. I neće", priča Saša. Onda je došlo do prekretnice.

sasa popovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Onda sam ja uzeo slušalicu i kažem: `Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa, dođi pa šta bude, prođeš prođeš`", opisuje razgovor čelnik "Granda". " I te godine je prošla ona i Andreana Čekić i onda u toj 2012-13. je bila fantastična", zaključuje Saša. Pogledajte Prijine slike, a obavezno i pročitajte kakvu je Boba dobio ulogu na njenoj svadbi sa Filipom Živojinovićem.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Mama Aleksandre Prijović Kurir