Mina Joksimović, ćerka našeg slavnog pevača Željka Joksimovića, objavila je na Instagramu tužnu vest - njen deda Stanko, otac njene majke Vesne, preminuo je.

"Dragi deda Stanko, tvoj odlazak stvorio je prazninu koju ništa ne može popuniti. Bio si najbolji deda i najbolji čovek. Nikada ti nije bilo teško ništa kada sam ja u pitanju. Tvoja dobrota, nesebičnost, hrabrost i ljubav prema životu ostaviće neizbrisiv trag u mom srcu. Bio si veliki borac do poslednjeg trenutka.

Tvoja najveća želja bila je da diplomiram, i sa ponosom mogu da kažem da sam ti ispunila tu želju dok si bio živ. Svi koji su te poznavali su te voleli. Sada si dušom na nekom boljem mestu. Božić više neće biti isti.

Hvala ti za sve, dragi deda. Tvoja unuka Mina", napisala je Željkova ćerka u potresnoj objavi.

Njena majka, Vesna Joksimović, takođe nije krila koliko je skrhana bolom zbog očevog odlaska.

"Zbogom, tata", kratko je napisala Vesna, a onda je objavila nekoliko fotografija oca iz mladosti. "Mnogo smo tužne Mina i ja", dodala je ona uz kolaž fotografija.

Tekst: B.S.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO

"SLUČAJNO SAM OKAČIO STORI, ŠALA JE BILA NESLANA" Joksimović šokirao: Tog dana smo bili najčitaniji Đoković, Putin i ja!  Kurir televizija