Saška Veselinov je napustila posao voditeljke kad je objavila da se udaje za Đorđa Đokovića i tada je odlučila da postane dizajnerka. Svoju novu ljubav i veštine je pokazala i na venčanju za koje je sama, kako kaže, kreirala venčanicu.

Nakon rođenja deteta, vratila se svom biznisu, a sada nju i Đorđa on vodi i dalje od Srbije. Novakov mlađi brat je jedno vreme radio kao direktor u Beogradu, ali se ciklus teniskih turnira kojima je rukovodio završio.

Sada se Đorđe i Saška spremaju da sviju porodično gnezdo u Dubaiju, pa su se posvetili traganju za nekretninom koja će odgovarati njihovim zahtevima. 

Saška Veselinov o odnosu sa Đorđem Đokovićem i sinu
Instagram / saskaveselinov 

"Tamo je malo komplikovanija procedura oko kupovine nekretnine kada ste stranac, ali je već sve pri kraju, bukvalno je pitanje dana", piše Kurir. "Najverovatnije će se odlučiti za jedan stan koji se nalazi u blizini najpoznatijih turističkih atrakcija, a čija je cena oko dva miliona evra. On je prostran za njih, ali ima i dovoljno mesta ukoliko im neko od porodice ili prijatelja dođe u posetu.

Saški Veselinov dijagnostikovan hašimoto
ATA Images/ M.M 

Sve će biti, što se kaže, kao u svili i kadifi. Iako Đokovići obožavaju Beograd, a i u mogućnosti su da biraju gde će živeti, oni su se za Dubai odlučili prvenstveno zbog poslovnog angažovanja."

Prema rečima ovog sagovornika, Saška nikad nije krila da je i njoj i suprugu Dubai jedan od omiljenih gradova na svetu i da su i ranije tamo išli, i to više puta tokom godine, posebno kad je kod nas bilo hladno.

saska veselinov-min.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Đorđe i Saška su se inače venčali sredinom septembra 2022. godine, kada su napravili luksuzno slavlje na dve lokacije u Beogradu i u Crnoj Gori na plaži, pročitajte ko im je pevao na veselju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Saška Veselinov pleše na svom vjenčanju instagram/whoisilija