Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, i voditeljka i modna dizajnerka Saška Veselinov juče su se u Beogradu venčali u Crkvi Svetog Marka, a odmah po završetku ceremonije mladenci i gosti otputovali su u Crnu Goru, gde je sinoć u jednom luksuznom restoranu bila upriličena svadbena žurka 

Slavlje se nastavlja i danas, budući da je danas na redu građansko venčanje, a Saška i Đorđe odlučili su da brak pred matičarem sklope u Crnoj Gori i to na peščanoj plaži.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
Instagram/stankobudimkic 

Tokom romantične ceremonije mladenci su bili bosi, a Đorđe je u bež odelu čekao Sašku, koja je do oltara došetala u lepršavoj beloj haljini, noseći bidermajer u ruci.

Usledio je ogroman aplauz, a fotografije sa ceremonije možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Nakon čina venčanja na binu je izašao pevač Saša Kovačević, koji je danas zadužen za dobar provod na svadbi Đokovića, dok su sinoć na slavlju pevali Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Željko Samardžić.

Inače, Dijana Đoković zaplakala je juče kada je njen sin izgovorio sudbonosno "da" u ckrvi, a sve vreme ju je grlio najstariji naslednik Novak.

"Najponosniji sam danas zbog brata. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se kazati samo", rekao je juče za "Kurir" nasmejani Nole kada je izašao iz crkve. Novak je ispred crkve častio trubače, a kada su mladenci izašli naručio je pesme "Luckasta si ti" i "Danas majko ženiš svoga sina".

Podsetimo, Saška Veselinov i Đorđe Đoković u avgustu ove godine proslavili su godinu dana veze, a ubrzo potom su se i verili. Veridba se odigrala na Kalemegdanu, na mestu gde su se prvi put poljubili.

Fotografije sa jučerašnjeg crkvenog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Crkveno venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna