Linda Evanđelista nije lako održavala svoju besprekornu figuru. U novom intervjuu, nekadašnja supermanekenka koja sada ima 58 godina priča o tome koliko je morala da se za nju pomuči.

"Kad sam bila mlada, metabolizam mi je bio neverovatan", kaže Linda. "Tek kad sam napunila 27 ili 28 godina primetila sam da se situacija pomalo menja i morala sam da počnem da vežbam".

Međutim, treninzi su bili najmanji problem za plavooku lepoticu koja je vladala pistama osamdesetih godina prošlog veka.

linda evandjelista 0697585574-min.jpg
Profimedia 

"Podvrgavala sam se raznim detoksima, čišćenjima, obično sam išla u Palm Springs u Kaliforniji", seća se manekenka. "Tamo dobijaš samo tečnost, obično vodu sa limunom i nanom. Bude i čajeva, jedna čaša soka dnevno... A onda stigne i neka razblažena supica od povrća, takođe samo jedna na dan", ispričala je Linda u jednom podkastu.

"Suštinski se gladuje. Nikad više to neću uraditi sebi", kaje se Evanđelista. "Mislim da mi je to mnogo štetilo. Znala sam da izgubim po dva-tri kilograma za tri dana. Danas bih mogla da se ugojim po 3kg za jedan vikend", opisala je manekenka promene u telu koje su došle s godinama.

linda evandjelista 0806044650-min.jpg
Profimedia 

Evanđelista i danas vodi računa o liniji. "Važno mi je da održim zdravlje", kaže i dalje prelepa Linda. "Ne ograničavam se, ali jedem samo hranu visokog kvaliteta. Ako ću jesti pastu, mora da bude fantastična , a isto važi i za stek", objašnjava lepotica. Pogledajte u galeriji kako je nekad izgledala, a pročitajte i kakav je problem imala zbog kozmetičkog zahvata.

Profimedia Supermanekenka se teško žrtvovala za voju fantastičnu figuru.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Srpska manekenka nosila PRADA reviju TikTok/nikolina_vrekic