"NOVA KEJT MIDLTON" POKAZALA DEKOLTE DO PUPKA: Princ Vilijam me nije zanimao, ali poljubac me je paralisao

Ko je Meg Belami koja glumi Kejt Midlton u novoj sezoni serije Kruna na Netfliksu? Pročitajte!

meg belami 0821765140-min.jpg
Profimedia 

"Nova Kejt Midlton" je glavna medijska tema, svi žele da saznaju nešto više o Meg Belami, lepotici koja glumi knjeginju od Velsa u novoj sezoni Netfliksove serije "Kruna".

Tome je doprinelo i pojavljivanje mlade glumice na premijeri u Los Anđelesu prošlog vikenda, gde je Meg plenila pažnju svih.

Zgodna brineta je došla u crnoj večernjoj haljini sa izrezom do pupka, a do izražaja je došla njena potpuno prirodna lepota.

meg belami 0821765286-min.jpg
Profimedia 

Ko je Meg? Gde je glumila do sada? Kako su je otkrili producenti serije "Kruna"?

Odgovori na ova pitanja podsećaju na neku razblaženu verziju holivudskih "limunada" o američkom snu. Meg je glumila u školskim predstavama i učestovala na priredbama, a kad je završila školu, sama je tražila uloge u raznim studentskim filmovima. 

meg belami 0821763758-min.jpg
Profimedia 

"Nisam imala agenta", kaže mlada glumica. "Za seriju sam se prijavila tako što sam poslala svoje snimke preko interneta i nisam imala mnogo nade", seća se Meg. "Nisam čak ni smatrala da ličim na Kejt, ali me je komšinica uverila u suprotno."

Meg priznaje da nikad nije bila neki veliki obožavalac kraljevske porodice. "Jedino čega se sećam je njihovo venčanje. Mama je napravila tortu, bila sam mala i nas decu je više zanimao slatkiš nego TV prenos", seća se Amerikanka. "Kazala sam mami da me zove kad bude trenutak da se poljube i, kad su se pojavili na balkonu, svi smo zavideli Kejt", kaže Meg.

meg belami ed mekvej 0821764991-min.jpg
Profimedia 

Od devojčice koja je hipnotisano gledala kako se princeza Kejt ljubi s princom Vilijamom postala je zvezda kojoj će uloga buduće kraljice biti i prvo pojavljivanje na televiziji. Vilijama igra Ed Mekvej, a pročitajte zašto je pravi princ Vilijam pobesneo zbog ove serije.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši