Jelisaveta Orašanin uvek obraduje svoje pratioce zanimljivim fotografijama, pa je tako bilo i na proslavi njenog 35. rođendana.

Poznata glumica je prethodne večeri slavila sa svojim prijateljima, a danas je objavila nežne fotografije sa majkom koja je rođena na isti dan - 13. novembra.

"Srećan nam rođendan, mama", napisala je Jelisaveta, a sve žene su oduševljene slavljeničkom tortom i divnom cvetnom dekoracijom.

majka jelisavete orasanin-min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Glumica je ove godine u prilici da najvažnije datume obeleži sa porodicom, jer su se ona i njen suprug Miloš Teodosić vratili u Srbiju posle dužeg boravka u Italiji.

jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
Instagram/jagodenamagli 

Međutim, i dok su živeli u Bolonji, Jelisavetini otac i majka su često dolazili, pa su tamo dočekali i 39. godišnjicu braka. I ovaj porodični praznik je bio obeležen spektakularnom tortom.

roditelji jelisavete orasanin 3-min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Sve je zabeleženo na Instagramu, gde su se mama i tata poljubili "kao klinci", a uz čestitke su obožavaoci i glumici poželeli tako srećan i dugovečan brak.

roditelji jelisavete orasanin-min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Sada svi jedva čekaju da vide kako će biti proslavljena "rubinska godišnjica" - svečanost kojom će biti obeleženo četiri decenije otkako se bračni par Orašanin venčao!

Više Jelisavetinih slika pogledajte u galeriji, a pročitajte i kako je Jelisaveta pretrpela težak gubitak bebe. 

Instagram / jagodenamagli U provodu, na snimanju i u društvu sa sestrom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelisaveta Orašanin uvija kukovima u miniću Instagram/jagodenamagli