Jednu stvar je princ Vilijam želeo da zauvek izbriše iz medija i sećanja, a ona se sada pojavljuje ponovo. Čuveni intervju njegove pokojne majke Dajane iz 1995. godine biće opet na ekranima širom sveta.

Naslednik britanske krune je uspeo da "sahrani" ovaj snimak sudskom presudom koja dokazuje da je Lejdi Dajana prevarena pre njega. U tom intervjuu dala je čuvenu izjavu kako je u njenom "braku bila gužva".

Time je aludirala na preljubu princa Čarlsa sa Kamilom Parker Boulz. Ovaj intervju će sada ugledati svetlost dana u seriji "Kruna", a biće dramatizovana čak i scena kako mali Vilijam gleda majčin intervju, a zatim ga učitelj pita kako je. Pirkazan je i princ Čarls kako viče dok gleda taj intervju, a zatim se zaplače.

lejdi di princ carls i princ vilijam 0733502455.jpg
Profimedia 

Prvobitno se mislilo da će producenti serije pokazati razumevanje za delikatnost ovog intervjua i dati samo isečke koji traju po sekund-dva. Sad se ispostavilo da je napravljen segment dugačak paklenih četiri minuta i 23 sekunde!

"Vilijam će poludeti kad to vidi", kaže Ingrid Sjuard, prijateljica pokojne Dajane. "On je rekao svoje kad je opomenuo sve kako ovaj intervju ne treba emitovati nikad više. Ali sad više ne može ništa da kaže, jer bi time samo dao još veći publicitet seriji.

Trebalo je da ga poslušaju. Svi znaju da je istraga utvrdila kako je intervju napravljen na osnovu prevare i nema više nikakav legitimitet", objašnjava Ingrid. Podsetimo, dve godine kasnije, princeza Dajana je stradala u saobraćajnoj nesreći, bežeći od paparaca upravo da bi izbegla publicitet.

lejdi di.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna