Psihijatar Jovan Marić je preminuo u 82. godini, javljaju beogradski mediji, a njegov kolektiv se čituljom oprostio od njega. U umrlici je Klinika za psihijatriju UKCS objavila sledeće:

"S tugom i poštovanjem opraštamo se od našeg uvaženog profesora i bivšeg direktora. Neka mu je večna slava."

Dr Marić je rođen 11. avgusta 1941. u Bijeljini, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Očeva želja je bila da završi medicinu.

Medicinski fakultet je, kako je govorio, završio četiri godine i deset meseci, a psihijatriju je specijalizirao u Beogradu i Njujorku.

jovan maric.jpg
Youtube / TV Happy 

Imao je tri braka, a od troje dece, prva ćerka - Vojna, rođena je u vanbračnoj vezi. Druga ćerka Joana je, takođe, psihijatar i ona je Jovanu podarila unuka Andriju. U trećem braku je dobio sina Mateju.

Do kraja života je imao samo jednu želju, a to je da dovrši knjigu tekstova koje je on pisao između dva rata. Pročitajte i od čega je bolovao dr Jovan Marić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks! Kurir televizija