Veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić neprekidno privlači pažnju, a ona se naročito pojača kad se pojave u javnosti.

Njihova zajednička poseta Arhivu Vojvodine odjeknula je na Instagramu, gde je njihov domaćin direktor Nebojša Kuzmanović objavio seriju slika uz opis: "Glumci Lazar Ristovski i Anica Lazić danas su posetili Arhiv Vojvodine."

Svima je upalo u oči da je ljubavni par uskladio garderobu, pa su tako oboje obukli farmerke u kombinaciji sa bež tonovima. Međutim, mnogi kažu da je uprkos tome razlika u godinama više nego očigledna.

Podsetimo, Anica je 39 godina mlađa od Lazara, a njih dvoje su nedavno objavili da su u ljubavi. Nežne reči naročito ne štedi glumica koja je za rođendan Ristovskom objavila sledeće:

Lazar (značenje "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji.

Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe", piše Anica svom dečku. "Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca.

Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi",

Dok jedni prigovaraju kako seda brada, kosa i izražen stomačić glumca nikako nisu u skladu sa mladom partnerkom, drugi naglašavaju da svako ima pravo na svoj izbor pa ako Anici ništa od toga ne smeta, tek drugi nemaju pravo da se bune. Više njenih slika pogledajte u galeriji, a pročitajte i kako je reagovala Lazareva bivša žena Danica Ristovski.

Instagram / anicalazicofficial Nova devojka Lazara Ristovskog

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lazar Ristovski napunio 71. godinu Instagram/lazar.ristoviski