Danica Ristovski preživljava teške trenutke otkako se pročulo da je njen bivši muž u vezi sa 39 godina mlađom ženom. Čuveni glumac je objavio na Instagramu sliku sa Anicom Lazić i dodao uz nju srce, a onda i objavio medijima da su njih dvoje zajedno.

Javnost je bila veoma iznenađena i kad je Lazar Ristovskiobjavio da se razvodi od Danice posle 42 godine braka, a tada je naveo da se "izgubio žar" među njima.

Svima je ova vest bila šokantna, jer se verovalo da je ovaj brak posebno srećan i stabilan. Danica je pričala kako su "recept za sreću smućkali sami" i kako ne želi da ga deli.

2905873_lazar-ristovski-danica-ristovski01_ff.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Sada se pojedinim kolegama sa snimanja serije "Zakopane tajne" požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju", kazao je izvor za Kurir.

Podsetimo, njih dvoje imaju sinove Petra i Jovana - prvi je filmski producent i reditelj i oženjen je glumicom Teodorom Ristovski. Mlađi, Jovan, je završio ekonomiju, a sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

Lazar je izjavio kako njegova nova ljubav nema nikakve veze sa razvodom. "Anicu sam upoznao kasnije", kazao je glumac. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram / anicalazicofficial Nova devojka Lazara Ristovskog

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna