Lazar Ristovski slavi 71. rođendan, a njegova nova devojka Anica Lazić mu je uputila čestitku na Instagramu, ali i izjavu ljubavi, uz zajedničku fotografiju.

"Lazar (značenje "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji.

Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe", piše Anica svom dečku. "Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca.

Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi", poručuje mu devojka uz emotikon srca i čestitku "Srećan rođendan". Na slici se njih dvoje drže za ruke.

lazar ristovski anica lazic-min.jpg
Instagram / anicalazicofficial 

Prva je na ovu čestitku reagovala Verica Rakočević, poručivši da je "ljubav kruna srećnog života".

"Samo retki nadju retke, izuzeci izuzetke", piše im kreatorka. "Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa", kaže Verica. Podsetimo, Anica je od Ristovskog mlađa 39 godina.

anica lazic i lazar ristovski-min.jpg
Instagram / lazar.ristovski 

Na ovu poruku, reagovala je veoma emotivno. "Prvo sam se od lepote isplakala, pa ti sad odgovaram. Hvala ti, prijateljice moja veličanstvena", napisala je Anica Verici.

I Veljko Kuzmanović ima poruku za Anicu i Lazara, koje dobro razume, budući da je i on znatno mlađi od svoje supruge.

anica lazic lazar ristovski.jpg
Instagram / lazar.ristovski, Instagram / anicalazicofficial 

"Ljubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše vam vremena i prostora, uživajte u sreći", komentar je Kuzmančevića, kojem se Anica odmah zahvalila rečima: "Veljko naš. Dobra duša, dobar čovek. Hvala ti".

Među komentarima koji su privukli najviše pažnje je onaj Ankice Lazić, koja Ristovskog naziva vitezom. "Srećan rođendan, Vitezu Hrabrosti!", čestitala je, a ćerka je majci odmah zahvalila. Podsetimo, Ristovski se nedavno razveo od žene Danice, posle 42 godine braka, a kako je ona reagovala, pročitajte OVDE.

Više slika Anice Lazić pogledajte u galeriji.

Instagram / anicalazicofficial Nova devojka Lazara Ristovskog

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lazar Ristovski napunio 71. godinu Instagram/lazar.ristoviski