Lepa Brena je prihvatila sina Bobe Živojinovića kao svog i, posle udaje za našeg poznatog tenisera, nikada nije pravila razliku između Filipa i dvoje dece koje je sama rodila.

Kada se Filip oženio Aleksandrom Prijović, na svadbi su bili i njegova majka Zorica Nakić, baš kao i Prijini majka i otac koji su već dugo razvedeni.

Svi su pričali kako je upravo Brena ličnim primerom pokazala kako se porodica može i mora održati na okupu bez obzira na brakove i razvode.

lepa brena i aleksandra prijovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Filipova majka i ja, baš kao i njegov otac i ja, smo u veoma dobrim odnosima", izjavila je pevačica za Telegraf TV u vreme kad su Prija i Filip počeli da se zabavljaju. Tada su bili u epicentru medijske pažnje, pa je bilo i napisa kako se Zorica ljuti na Brenu što kaže da je Filip njen sin.

"Ne verujem da bi ona to ikad izgovorila", uzvratila je folk zvezda. "Ja sam govorila da je Filip naše dete samo iz razloga da bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava", kaže Brena.

"Da sam govorila drugačije - znate, to je sin iz Bobanove prve veze, to bi se pretvorilo u nekakvo razdvajanje dece. Deci treba pružiti stabilnost, ljubav i sigurnost", govori pevačica uz osmeh.

"Ja sam se potrudila da mu, kao B mama, pružim - pored njegove majke i oca - ono što detetu treba. Što sam pružala mojoj deci, to sam pružala i njemu", zaključuje ona. Pročitajte i kakva je bila njena uloga na svadbi Filipa i Aleksandre Prijović. Pogledajte i slike sa ovog veselja u našoj galeriji.

LepaiSrecna Cela Srbija prati venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a ovo su prve slike mladenaca!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović Kurir