Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina pokazale su kako može da bude zavodljivo žensko telo kad se utegne u šljokice, ali ove dve plavuše nisu jedine koje su ulepšale jedan modni događaj sinoć u Beogradu.

Na crvenom tepihu su svoje draži na poseban način istakle i crnke u crnom - Seka Aleksić, Ivana Dudić i Bojana Rajić, a i druge lepotice su bile maksimalno doterane.

Dok je pevačica odabrala crnu mini haljinu uz atraktivne helanke-čizme, glumica voli "rok-glam" pa je nosila crnu kožnu jaknu uz tamnosive farmerke i efektni top. Manekenka je pak bila u crnoj sako-haljini.

seka aleksic moda beograd-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Poznate dame su dokazale da maksimalno prate modne trendove, pa je tako specijalan status imala i toliko moderna siva boja.

ivana dudic modna revija moda-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kristina Radenković je demonstrirala kako se kombinuju različiti materijali u bež i zlatnim tonovima.

kristina radenkovic moda beograd.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kako su se doterale Nina Janković, Kristina Bekvalac, Pavle Mensur i Nastasja Stošić, kao i brojne druge poznate dame, pogledajte u galeriji slika. Pročitajte i koji je najaktuelniji ženski modni komad za svečane prilike.

ATA / Antonio Ahel Kristina Bekvalac, Bojana Rajić, Pavle Mensur, Anastasija Stošić doterani u svečanim modnim kombinacijama.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Bomber jakna Tiktok/yanarbk