Sanja Doležal je, nakon velike slave koju je doživela kao pevačica grupe "Novi fosili", odlučila da se okuša i kao voditeljka.

Međutim, promena profesije nije tekla bez neprijatnosti, a jedna joj je posebno teško pala. Doživela je strašnu uvredu na televiziji gde je počela da radi, a bila je u teškoj situaciji kao udovica koju nema ko da zaštiti.

"Da je moj sin to čuo, razbio bi joj glavu", ispričala je Sanja jednom prilikom. Uvredu joj je nanela urednica hrvatske televizije koja joj je uputila ponižavajuće pitanje.

"Kad sam došla u redakciju, pitala s kim sam spavala da sam došla do ovog posla. Skamenila sam se, došla kući i dušu isplakala. Nisam smela da kažem sinu, jer mislim da bi joj glavu razbio. Ta žena ovo ne bi izrekla da mi je suprug bio živ, ne bi sigurno. To je jedini trenutak u životu kad sam se osećala nezaštićeno', priznala je.

sanja dolezal 2-min.jpg
Youtube / Iz profila TV Grand 

O teškim danima nakon iznenadne smrti supruga Nenada Šarića, govorila je na televiziji Pink u emisiji "Premijera".

"Bila sam i majka i otac, prvih mesec dana mi je u magli, a prvih par godina sam funkcionirala kao robot. Nisam bila svesna da moram čuvati psihu, fokusirala sam se na klince. Volela bih da sam mogla na sebe preuzeti svu bol koju su oni osećali. Kasnije mi je prijateljica psihološkinja rekla da deca moraju da prožive bol', rekla je pevačica koja je mir pronašla daleko od grada. Sanja je i odlična kuvarica, pa pročitajte i jedan njen odličan recept. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Finale Eurosonga, komšijsko glasanje, lobiranje ili dobra pesma? Kurir televizija