Boba Živojinović, naš proslavljeni teniski as i suprug Lepe Brene, preuzeo je na sebe mnoge obaveze pri organizaciji svadbe svog prvenca Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, piše Lepa & Srećna

Među najvažnijima je, sigurno, bila i slatka dužnost da osmisli jelovnik, a znajući koliki je gurman, svi su sa uživanjem očekivali meni za svadbu decenije, kako su mediji već nazvali ovo porodično slavlje.

PROČITAJTE JOŠ: SVE SLIKE SA VENČANJA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: mladenci i svatovi na najpopularnijoj svadbi u Srbiji (FOTO IZ MINUTA U MINUT)

Na kraju bogate večere za goste u "Belexpo centru" 21. juna 2018. godine, gde je održana i ceremonija građanskog venčanja, pred zvanicama se našla fantastična slatka ponuda!

Bile su tu torte mini Ana, mini Plaza i mini Milka, ali i bajadera, korpice sa jagodama, praline i krempite! U stilu početka leta, gostima su poslužene i jagode sa ruzmarinom i pomorandža prelivom, a sve "začinila" svadbena torta na kraju. Samo nju je, kako kažu upućeni, birala mlada lično i po njenoj želji imala je čak 10 spratova.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE HALJINE SA SVADBE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Katarina, Jovana, Milica, Rada i Ilda zasijale na crvenom tepihu srpske estrade (FOTO)

KAKO JE IZGLEDALA SVADBENA TORTA, POGLEDAJTE OVDE!

LepaiSrecna Jelovnik na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića sastavljen je po željama Bobe Živojinovića!