Dženifer Aniston je u centru pažnje publike - to se ne menja već skoro trideset godina, otkako je prvi put prikazana serija "Prijatelji". Obožavaoce zanima sve u vezi s njom - ne samo njeni filmovi i serije, već i privatni život, romanse, fitnes rutina...

Iznenadna smrt Metjua Perija samo je razlog više da se sve oči okrenu ka nekadašnjoj Rejčel koja je, po sopstvenom svedočenju, gajila nežno prijateljstvo sa Čendlerom i iza kamera.

Tužna je čitava ekipa popularne serije, a za Dženifer su i pre ovog tragičnog događaja već nedeljama svi brinuli zbog vesti o njenom bivšem. Sve je očiglednije da je njen bivši muž Džastin Teru ponovo srećan u ljubavi i spreman da krene dalje.

Nikol Brajdon Blum 0691689864-min.jpg
Profimedia 

Njegov brak sa Dženifer Aniston završio se tri godine nakon venčanja. Od razvoda, o ljubavnom životu glumice se ne zna baš ništa, a o Džastinu su počele prvo samo glasine, koje su konačno dobile i svoju potvrdu. Tero i lepa glumica Nikol Brajdon Blum, koja je 23 godine mlađa od njega, prvi put su primećeni još početkom godine.

U to vreme su bili veoma diskretni, susreti su bili ili tajni ili na velikim skupovima gde nije izgledalo da su par. Međutim, sad ih viđaju sve češće, izlaze sami ili s prijateljima, snimljeni su u restoranima pa čak i kako se ljube.

dzastin tero 0819592232-min.jpg
Profimedia 

Tero je ostao u prijateljskim odnosima sa Dženifer i više puta je to naglasio. "Nikad ne pričam o Džen, ali pričam sa Džen", kazao je u jednom intervjuu. I s njom je viđen na večeri, ali u društvu starih prijatelja, nije bilo ničeg romantičnog.

Dženifer ne krije da priželjkuje novu ljubav. "Ima trenutka kad želim samo da se sklupčam u loptu i kažem - treba mi podrška. Bilo bi divno da dođem kući, padnem nekome u zagrljaj i kažem - `bio je ovo težak dan`", kazala je Aniston u jednom intervjuu.

Da li će se ponovo udavati? "Nikad ne reci nikad, ali ne zanima me brak", tvrdi glumica. Posle kraha njene ljubai sa Bredom Pitom i razvoda od Teroa, ko bi još mogao i da joj zameri, šta vi mislite? Pročitajte i kako ona održava liniju i mladolik izgled.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Napitak Dženifer Aniston za zdravlje i mladolikost Instagram/jenniferaniston

BONUS VIDEO: