Planiranje venčanja i veselja je prelep, ali i iscrpljujući proces što znaju svaki budući mlada i mladoženja. Do detalja se osmišljava ukrašavanje sale, planiraju raspored zvanica, jelovnik, karta pića...

Međutim, nekad se desi da ne ide baš sve po planu. Tako je bilo i na "svadbi veka", kako su mediji nazvali venčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića. 

I danas se priča o tome kako je te 1991. godine zbog njihovog venčanja prekinut Dnevnik 2 kako bi se mladenci uključili uživo u program. Svi su pričali o njihoj ljubavi i svadbi. Međutim, matičar je otkrio da je sve počelo velikim pehom!

"Venčanje je trebalo da bude u velikoj konferencijskoj sali Sava centra. Trebalo je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar… ", ispričao je matičar Radivoj Mrđa koji je venčao Brenu i Bobu te 1991. godine.

brena i boba svadba.jpg
Youtube / Lepa Brena 

"Ali cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali šta da radite.

brena i boba svadba 2.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac“, seća se Mrđa. Izgleda da je pucanje cevi ipak bilo dobar znak, jer je brak ostao čvrst i traje već decenijama. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PRIJOVIĆKA SE U CRNOJ GORI ZAGREVA ZA ARENU: Imam tremu, spremila sam poseban repertoar! Lepa Brena joj dala OVAJ NEOBIČAN SAVET Kurir televizijaž